Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Australische premier wil af van Big Brother

Shownieuws

De Australische premier John Howard heeft maandag gezegd dat de show Big Brother beter uit de lucht gehaald kan worden. Dit gebeurde na een seksuele aanranding.

De Australische premier John Howard heeft maandag in een radioprogramma gezegd dat Big Brother beter uit de lucht kan worden gehaald. Dit gebeurde na een aanranding in de Australische versie van het realityprogramma. Dit meldt het Britse persbureau Reuters.

De politie gaf aan de verdachten niet te zullen vervolgen. Het ging om een incident waarbij een mannelijke deelnemer een vrouwelijke bewoner vasthield terwijl een andere deelnemer zijn kruis in haar gezicht wreef.

"Het is een kwestie van goede smaak," liet Howard weten. "Dit is een kans voor het televisiestation om aan zelfregulering te doen en dit achterlijke programma uit de lucht te halen."

Twee bewoners van het Big Brother-huis moesten zaterdag het programma verlaten nadat de politie die ochtend een onderzoek had ingesteld aan de hand van het incident, dat eerder die dag te zien was geweest op internet. Het voorval is niet op de televisie te zien geweest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen