Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss kickt af van foute mannen

Shownieuws

Kate Moss wil af van de foute mannen. Kate volgt therapie bij de psychiater van haar vriendin Sadie Frost om een braaf leven te kunnen leiden.

Kate Moss volgt opnieuw een afkicktherapie. Ditmaal wil het 32-jarige supermodel niet van de cocaïne af, maar van de foute mannen. Kate volgt therapie bij de psychiater van haar vriendin Sadie Frost om een braaf leven te kunnen leiden, zonder relaties met destructieve persoonlijkheden. Dat heeft de Britse krant Daily Mirror maandag gemeld. Kate had onder meer relaties met de verslaafde rocker Pete Doherty en de vroeger verslaafde komiek Russell Brand.

Kate wil erachter komen waarom zij valt op slechte mannen, vertelde een anonieme bekende in de krant. "Zij is ervan overtuigd dat de aantrekkingskracht die wilde jongens op haar hebben is terug te voeren op de traumatische scheiding van haar ouders toen zij nog maar 13 was", zei de bron.

Het gaat de laatste tijd steeds beter met Kate. Nadat vorig jaar foto's werden gepubliceerd waarop zij cocaïne snoof, heeft zij nu weer grote opdrachten binnengesleept. Vorige maand werd bekend dat zij niet wordt vervolgd voor drugsgebruik.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen