Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton vindt James Blunt een lekker ding

Shownieuws

Paris Hilton is helemaal weg van James Blunt. "Hij is mijn favoriete zanger", zegt de diva, die onlangs in Londen een concert van Blunt bezocht.

Paris Hilton is helemaal weg van James Blunt. De blonde diva bezocht onlangs in Londen een concert van de Britse muzikant. "Ik ben supergoed bevriend met James, hij is mijn favoriete zanger", zegt Paris tegen persbureau Wenn. "En hij is nog lekker ook, dat kan nooit kwaad."

Hilton is niet enige mooie dame die zich aangetrokken voelt tot Blunt. De zanger werd laatst nog op het strand gespot met Sports Illustrated-model Petra Nemocova. Dat hij een relatie heeft met het Tsjechische topmodel is niet officieel bevestigd.

Paris is sinds kort weer vrijgezel. Haar laatste vriendje was de Griekse miljonairszoon Stavros Niarchos, met wie ze een halfjaar samen was. In interviews schreeuwt ze dat ze zich heerlijk voelt als single. Toch is ze het afgelopen weekeinde in Londen weer betrapt met een man, schrijft The Sun. De krant publiceerde een foto waarop Paris is te zien met een onbekende jongen naast zich in de auto.

Hilton is in de Engelse hoofdstad om haar debuutsingle 'Stars ars blind' te promoten. Blunt treedt dinsdag op in Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen