Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Knightley had weinig vertrouwen in 'Pirates'

Shownieuws

Keira Knightley was sceptisch over 'Pirates of the Carribean: the curse of the black pearl'. Ze geloofde eerst niet in het succes van een piratenfilm.

(Novum/AP) - Keira Knightley was in eerste instantie sceptisch over de film 'Pirates of the Carribean: the curse of the black pearl'. Ze geloofde aanvankelijk niet in het succes van een piratenverhaal. Dit zei de actrice zondag in een interview met de krant New York Daily News.

Een piratenfilm genoemd naar een attractie in een pretpark, dat kon de 21-jarige Knightley niet bevatten. De achtbaan 'Pirates of the Carribean' is sinds het eind van de jaren zestig een attractie in Disneyland. Pas op de premièreavond wist de actrice dat de productie een succes zou worden. De film, die in 2003 uitkwam in de Verenigde Staten, werd een wereldwijd succes en bracht ruim 508 miljoen euro op. Knightleys collega-acteur Johnny Depp kreeg een Oscarnominatie voor zijn rol.

Knightley is te zien in het vervolg op de film, 'Pirates of the Carribean: Dead man's Chest'. Die film draait vanaf 13 juli in de Nederlandse bioscopen. De actrice speelde verder onder meer in de films 'Love actually' en 'Pride & prejudice'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen