Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Relatie Guus en Simone leek kansloos

Shownieuws

Simone Kleinsma had een sexy broekje aan toen zij haar man Guus Verstraete ontmoette in 1985. Guus keek haar na en een collega zei meteen dat hij kansloos was.

Musicus Tonny Eyk gaf Guus Verstraete geen enkele kans toen de regisseur in 1985 voor het eerst zijn oog liet vallen op Simone Kleinsma. Verstraete wilde weten waarom. "Ze heeft een vriend en ze is geen dame die buiten de deur rommelt", kreeg hij als antwoord. Inmiddels zijn de 59-jarige regisseur en de 48-jarige musicalster gelukkig getrouwd. In een interview met maandblad Elegance vertellen zij over hun verhouding.

In het tijdschrift vertelt het in 1990 getrouwde stel onder meer over het vreemdgaan van Verstraete in de jaren negentig, Kleinsma's miskraam en hun verhuizingen. Nu gaat het weer goed met de twee, vertelt de zangeres. "Het is een goed leven en dat voelen we ook zo als we bijvoorbeeld op een zomeravond hier in de tuin zitten. Dan toosten we op het leven."

De blondine speelde in musicals als 'Chicago' en 'Mamma mia!'. Zij speelt de hoofdrol in de komische televisieserie Kees & Co en staat nu in het toneelstuk 'One flew over the cuckoo's nest'. Haar echtgenoot regisseerde tv-programma's als Wedden dat...? en de Surpriseshow.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen