Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bløf neemt nummer op in Marokko

Shownieuws

Bløf gaat in september naar Marokko om er een nieuw nummer op te nemen. De Zeeuwen zoeken nog naar een lokale artiest die mee wil werken aan de opnamen.

Bløf neemt in september in de Marokkaanse stad Marrakech een nieuw nummer op. Op dit moment is de band bezig met het schrijven van het lied. De Zeeuwse formatie zoekt nog naar een artiest uit het Noord-Afrikaanse land die wil meewerken aan de opnamen.

Bløf bracht begin maart het nieuwe album 'Umoja' uit. De band werkt op het album samen met artiesten uit verschillende werelddelen. Tot hun spijt waren de Zeeuwen destijds niet in de gelegenheid om naar Noord-Afrika af te reizen. "We hebben het altijd jammer gevonden dat 'Umoja' ons niet naar Marokko voerde. De Marokkaanse muziek is veelzijdig en boeiend", stelt Bløf in een persbericht.

De Zeeuwse band geeft het publiek de mogelijkheid de totstandkoming van het nieuwe nummer mee te beleven. Ongeveer 75 fans kunnen in september mee naar Marokko. Daar krijgen zij uitleg over de totstandkoming van het lied. Ook mogen de fans een akoestisch concert bijwonen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen