Kies je favoriete radiostation

Dossiers

VJ Renate werd door vriendin aan Winston gekoppeld

Shownieuws

Renate Verbaan is aan Winston Gerschtanowitz gekoppeld door een vriendin. "Ik zou met haar uit eten gaan, maar toen bleek dat ze Winston ook mee had genomen."

VJ Renate Verbaan is enkele jaren geleden aan televisiepresentator Winston Gerschtanowitz gekoppeld door een wederzijdse vriendin. "Ik zou met haar uit eten gaan, maar toen bleek dat ze Winston ook mee had genomen", vertelt de 26-jarige TMF-presentatrice deze week in jeugdblad Spam. "Ik had een hekel aan koppelen en wist bijna zeker dat het een vervelende avond zou worden."

Het klikte echter en sinds vorig jaar wonen de twee sterren samen. "We maken allebei lange dagen. 's Avonds kruipen we dan lekker tegen elkaar aan en genieten van tv-series als CSI en Lost", zegt Renate.

In het interview vertelt de blondine verder hoe eng zij het vond voor het eerst in het openbaar te verschijnen met de ex-Goudkust-acteur. "Stonden we daar opeens op de rode loper voor vijftig fotografen. Ik probeerde kalm te blijven en vriendelijk te lachen, maar toen begon een spiertje bij mijn bovenlip opeens heftig te trillen."

De Rotterdamse schone reisde acht jaar lang de wereld rond als fotomodel, voor zij tijdens de TMF Awards 2004 werd verkozen tot nieuwe VJ van de muziekzender.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen