Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elton John wil vrede sluiten met George Michael

Shownieuws

Elton John staakt het vuren in zijn 'verbale oorlog' met George Michael. "Ik ben nog steeds je vriend." George wijt ophef over hem in de media aan Elton.

Elton John staakt het vuren in zijn 'verbale oorlog' met George Michael. "Ik ben nog steeds je vriend", laat de rocker zijn collega weten. De 59-jarige Elton weigert in te gaan op de laatste aantijgingen van George aan zijn adres, meldt de Britse krant Daily Mirror zaterdag.

George wijt de ophef over zijn persoon in de media aan Elton John, omdat hij in 2004 aan een interviewer vertelde dat er een 'diepgewortelde onvrede' is in Michaels leven. Sindsdien volgt de roddelpers hem nauwlettend.

Michael stelde zijn fans eerder deze week gerust. Hij vindt dat de media een 'soap' maken van zijn leven. De voormalig Wham!-zanger boorde zijn auto vorige week in drie andere auto's in Londen. Een maand geleden werd hij gearresteerd op verdenking van drugsbezit nadat hij laveloos achter het stuur was aangetroffen. Beide incidenten werden wereldwijd breed uitgemeten in de pers, terwijl ze volgens Michael 'niets voorstelden'.

Een woordvoerder van Elton laat weten dat de zanger verder geen commentaar geeft. "Voor zover het Elton betreft, is er niets aan de hand. Negen maanden geleden zijn ze nog uit eten geweest en dat was hartstikke gezellig. Met hun vriendschap is niets mis."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen