Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kidman feliciteert alleen Holmes met dochter

Shownieuws

Nicole Kidman heeft alleen Katie Holmes gefeliciteerd met de geboorte van dochter Suri. Tom Cruise hoefde niet op warme woorden te rekenen van zijn ex-vrouw.

Nicole Kidman heeft alleen Katie Holmes gefeliciteerd met de geboorte van dochter Suri. Papa Tom Cruise hoefde niet op warme woorden te rekenen van zijn ex-vrouw na de geboorte van het meisje, dinsdag. De actrice en de acteur hebben ruzie over hun twee geadopteerde kinderen, de 13-jarige Isabella en de twee jaar jongere Connor. Dat meldt de filmsite IMDb.

Cruise stond erop dat zijn kinderen bij de bevalling van hun zusje aanwezig waren, maar Kidman weigerde daar toestemming voor te geven. De 38-jarige actrice vreesde dat het zien van een bevalling een traumatische ervaring zou zijn.

Kidman en Cruise trouwden in 1990 en scheidden elf jaar later, omdat Nicole de kinderen op katholieke wijze wilde opvoeden en niet in de door Cruise aangehangen Scientology-kerk. Een maand later kreeg ze een miskraam. Na haar breuk met Cruise had ze relaties met Lenny Kravitz en Russell Crowe. Haar huidige liefde is countryzanger Keith Urban.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen