Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica nog altijd de ware voor Nick

Shownieuws

Nick Lachey houdt nog altijd van zijn ex-vrouw Jessica Simpson. Met de onthullingen over hun huwelijk op zijn nieuwe album hoopt hij haar geen pijn te doen.

(Novum/AP) - Nick Lachey houdt nog steeds van zijn ex-vrouw Jessica Simpson. Hij noemt hun scheiding 'afschuwelijk' en zegt haar geen pijn te willen doen met onthullingen over hun huwelijk op zijn nieuwe album. "En dat weet zij ook."

Op zijn tweede soloalbum 'What's left of me', dat op 9 mei in Amerika uitkomt, zingt Lachey over zijn gebroken hart en de angst die hij na de scheiding voelde. Een van de nummers heeft de titel 'I can't hate you anymore'. Nick laat weten dat het niet zijn bedoeling is Jessica met zijn muziek aan te vallen.

De huwelijksperikelen van de 32-jarige Lachey en de zeven jaar jongere Simpson waren jarenlang te volgen in de realityshow Newlyweds op MTV. In december vroeg Simpson de scheiding aan. Het stel was toen drie jaar getrouwd.

Lachey, die bekend werd als lid van de boyband '98 Degrees', ziet zijn toekomst zonder Simpson allesbehalve somber tegemoet. "Ik hoop op een dag weer verliefd te worden", zegt hij. "Ik wil echt niet mijn hele leven vrijgezel blijven. Ik had deze situatie ook niet voorzien. Toen ik met Jessica trouwde, was dat echt alles voor me."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen