Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charlie Sheen moet wegblijven bij Denise Richards

Shownieuws

Charlie Sheen mag niet in de buurt komen van zijn ex-vrouw Denise Richards. Hij zou haar hebben geduwd en bedreigd en moet nu 90 meter bij haar vandaan blijven.

(Novum/AP) - Charlie Sheen mag niet meer in de buurt komen van zijn ex-vrouw, actrice Denise Richards. Dat heeft de rechter vrijdag bepaald. De 40-jarige acteur moet minimaal negentig meter uit de buurt blijven van Richards, haar huis, haar auto en hun twee dochtertjes, behalve als hij gebruik maakt van de bezoekregeling.

De 35-jarige Richards beschuldigt haar ex ervan haar te hebben geduwd en uitgescholden en zowel haar als haar ouders te hebben bedreigd. Sheen ontkent dat alles en zegt te betreuren dat ze elkaar in de rechtszaal moeten treffen. Op 12 mei staat de volgende zitting gepland.

In maart vorig jaar vroeg Richards een scheiding aan. Het koppel was toen drie jaar getrouwd en had een dochter, Sam. Een paar maanden later beviel de actrice van hun tweede kind, Lola. Na die geboorte leek het koppel nader tot elkaar te komen. Ze gingen in therapie, maar volgens Sheen gaf Richards er na twee sessies de brui aan en weigerde ze onlangs de kinderen aan hem mee te geven.

Charlie Sheen werd bekend van rollen in films als Platoon en Hot Shots en is momenteel te zien in de televisieserie 'Two and a half men'. Denise Richard was Bondgirl in 'The world is not enough' en had een rol in Starship Troopers. Ze leerden elkaar kennen op de set van de onafhankelijke film Good Advice en speelden samen in Scary Movie 3.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen