Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Deens supermodel gearresteerd op vlucht van Amsterdam

Shownieuws

Het Deense supermodel May Andersen is tijdens een vlucht van Amsterdam naar Miami gearresteerd. Ze gedroeg zich onmogelijk en zou stewardess hebben geslagen.

(Novum/AP) - Het Deense supermodel May Andersen is donderdag tijdens een Martinair-vlucht van Amsterdam naar Miami gearresteerd. Ze zou zich onmogelijk hebben gedragen en een stewardess hebben geslagen. Dat heeft de politie van Miami vrijdag bekendgemaakt.

Ook toen de politie het toestel na de landing in Miami betrad bleef de 23-jarige Andersen schreeuwen en slaan. Nadat ze op alcohol- en drugsgebruik was getest werd ze overgebracht naar de gevangenis, waar ze vrijdag nog vastzat.

Andersen is een veelgevraagd model. Ze liep shows voor onder anderen Valentino, Miu Miu en Prada en was te zien in modebladen als Vogue en Elle. Volgens het prestigieuze modellenbureau Elite Models, dat Andersen vertegenwoordigt, heeft ze nooit eerder problemen veroorzaakt. "Ze is een gerespecteerd model. Wij hebben nog nooit een klacht over haar gehad", laat een woordvoerder weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen