Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sophie Hilbrand trapt graag een balletje

Shownieuws

Sophie Hilbrand is een middelmatige voetbalkenner die af en toe voor de lol tegen een bal trapt. De BNN-presentatrice leert wel steeds bij over het spelletje.

Sophie Hilbrand is een middelmatige voetbalkenner die voor haar plezier tegen een bal trapt. De presentatrice leert wel voortdurend bij over het spelletje. Dat zegt ze in De Telegraaf. Hilbrand presenteert donderdagavond de eerste aflevering van de Nationale WK-test 2006 bij BNN.

De 30-jarige Hilbrand noemt zich een Oranjefan. "Ik vind het gewoon hartstikke leuk om die jongens van dichtbij te volgen." Vorig jaar volgde de presentatrice tijdens het wereldkampioenschap voetbal onder 20 jaar het Nederlands Elftal voor het dagelijkse WK-journaal van de NOS en BNN. Hilbrand noemt dat 'een van de leukste dingen die ze tot dusver voor televisie heeft gedaan'.

Deze zomer mag Hilbrand bij het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland opnieuw de Nederlandse voetballers volgen. "Samen met Filemon Wesselink reis ik met een bus door Duitsland om voor Langs De Lijn op Radio 1 spraakmakende Oranjereportages te maken." De filmpjes van deze rondtocht worden op de website van BNN uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen