Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Logan ziet het niet in Treble zitten

Shownieuws

Johhny Logan ziet in Treble niet de winnaars van het Eurovisie Songfestival van dit jaar. "Het is niet mijn smaak, maar ik gun ze uiteraard het beste."

Johnny Logan ziet in Treble niet de winnaars van het Eurovisie Songfestival. "Het is niet mijn smaak", zegt de tweevoudig winnaar van het Songfestival in Algemeen Dagblad van donderdag. Brian Kennedy uit Ierland en Kate Ryan uit België maken de grootste kans op de eindoverwinning, denkt Logan.

De in Australië geboren Logan won in 1980 en in 1987 voor Ierland het Songfestival met de nummers 'What's another year' en 'Hold me now'. Ook schreef hij in 1992 het winnende liedje 'Why me' van zijn landgenote Linda Martin. Momenteel is Logan te zien in een reclame voor Center Parcs. De 51-jarige zanger treedt ook op in de familieparken.

Logan is goed hersteld van de hartproblemen waarvoor hij vorig jaar in het ziekenhuis werd opgenomen. Zijn levensstijl van overmatig drinken en veel feesten werd hem bijna fataal. "Ik was oververmoeid, moest een operatie aan mijn stembanden ondergaan en bleek veel te dik. Sinds 3 januari drink ik geen druppel meer." Logan ondergaat een acupunctuurbehandeling tegen stress en volgt een dieet. "Wel 'fish', maar zeker geen 'chips' meer voor mij."

Treble neemt volgende week donderdag voor Nederland deel aan de halve finale van het Eurovisie Songfestival in de Griekse hoofdstad Athene. Als de zangeressen met hun zelfgecomponeerde nummer Amambanda bij de beste tien eindigen, mogen ze twee dagen later meedoen aan de finale.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen