Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Wolverine' vertelt voorgeschiedenis van X-man

Shownieuws

De voorgeschiedenis van Wolverine wordt in een aparte film in beeld gebracht. Wolverine is lid van de superheldengroep X-men, over wie drie films zijn gemaakt.

De voorgeschiedenis van strip- en filmheld Wolverine wordt in een aparte film in beeld gebracht. Wolverine is lid van de superheldengroep X-men, over wie drie films zijn gemaakt. De Amerikaanse website latinoreview.com beweert een uitgelekt scenario van de film 'Wolverine' in handen te hebben.

Het script van David Benioff zou gaan over een seriemoordenaar, die mutanten uitmoordt. Mutanten zijn mensen met bijzondere krachten, onder wie de X-men. De regering heeft alle mutanten geregistreerd en de schurk heeft de lijst in handen gekregen. Het leger benadert Logan, zoals Wolverine dan nog wordt genoemd, om de moordenaar te pakken. Om hun man onverslaanbaar te maken, worden Logans botten met metaal versterkt. Zo wordt de superheld geboren.

Ook komt Logan in beeld als 12-jarige jongen. Vier grote jongens komen hem achterna en een van hen slaat Logan in het gezicht. De wond op zijn gezicht heelt uit zichzelf en Logan slaat zijn plaaggeesten in elkaar. Voor het eerst springen klauwen van bot uit zijn hand. Verder gaat het scenario in op Wolverines avonturen tijdens de Amerikaanse oorlog in Vietnam.

Waarschijnlijk komt de film, waarin Hugh Jackman opnieuw het masker van Wolverine draagt, pas in 2008 in de bioscoop. De regisseur is mogelijk Brett Ratner, de maker van 'X-men: The last stand'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen