Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Grant heeft ruzie met Jemima

Shownieuws

Het gaat slecht met het liefdesleven van Hugh Grant. Zijn vriendin Jemima Khan verscheen donderdag in haar eentje op een groot gala tegen aids.

Het liefdesleven van Hugh Grant is wel eens beter geweest. Zijn vriendin Jemima Khan, een rijke erfgename, verscheen donderdag in haar eentje op een groot gala tegen aids. In andere jaren liet Hugh het nooit afweten op dit jaarlijks terugkerende feest, dat wordt georganiseerd door Elton John. De 32-jarige Jemima wekte de indruk dat een last van haar schouders was gevallen, zegt een aanwezige in de Britse krant The Sun.

Al eerder pakten zich donkere wolken samen boven de relatie van het glamourstel, dat sinds 2004 samen is. Vorig jaar waren zij ook op Eltons feestje en toen maakte Hugh Jemima woedend door als grap op de vinger van ex-vriendin Liz Hurley te zuigen. Ook zou zij het vervelend hebben gevonden dat de 45-jarige Brit een tijdlang in New York was om een film op te nemen. Jemima verlangt naar niets meer dan huisje-boompje-beestje, zeggen haar vrienden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen