Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halle Berry heeft virtuele seks met Bruce Willis

Shownieuws

Halle Berry heeft een seksscène moeten simuleren voor haar nieuwe film. Filmpartner Bruce Willis had andere bezigheden. Beelden van hem zijn later toegevoegd.

Halle Berry heeft een seksscène moeten simuleren op de set van haar nieuwe film. Haar filmpartner Bruce Willis had andere bezigheden. Dat schrijft de Britse krant The Sun. Terwijl Berry op het bed kroelde, speelde de filmploeg van Perfect Stranger een opname van de stem van Willis af. Later zijn filmopnamen van de acteur aan de beelden van Berry toegevoegd, zodat het resultaat een realistische seksscène is. De computertechniek zou niet eerder voor een bedscène zijn gebruikt.

Perfect Stranger is een psychologische thriller over een vrouw (Berry), die de moordenaar van haar vriend zoekt. Ze ontdekt dat de hoofdverdachte (Willis) vaak op het internet is te vinden. Dat is het begin van een obsessieve liefdesverhouding.

De momenteel 39-jarige Berry won in 2002 als eerste zwarte actrice een Oscar, voor haar rol in Monster's Ball (2001). Verder speelde ze in films als Swordfish (2001), Die Another Day (2002) en 'X-Men: The last stand' (2006).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen