Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Angelina Jolie opnieuw Lara Croft'

Shownieuws

Angelina Jolie speelt in de derde Tomb Raider-film weer het karakter Lara Croft. Volgens de bedenker van dat personage gaat ze direct na haar bevalling trainen.

Angelina Jolie speelt in de derde Tomb Raider-film opnieuw Lara Croft. Volgens Iain Livingstone, bedenker van dat personage, gaat ze direct na haar bevalling trainen voor de rol. "De filmmaatschappij heeft een balletje opgegooid en Angelina heeft toegezegd dat ze meespeelt in het derde deel", zegt hij vrijdag in de Engelse krant Daily Express.

Een anonieme bron meldt in de krant dat Jolie haar rol in de derde Tomb Raider-film erg serieus neemt. "Angelina is nu al in training om er zeker van te zijn dat ze straks fit is. Ze wil er als Lara Croft beter uitzien dan ooit."

De Tomb Raider-films zijn gebaseerd op een serie computerspellen, waarvan het eerste deel uitkwam in 1996. Het hoofdpersonage Lara Croft is een avonturierster die op zoek gaat naar schatten in verre streken. Door haar uiterlijk kreeg ze al snel vele mannelijke fans.

De 30-jarige Angelina Jolie verscheen in de eerste twee films van de serie, 'Lara Croft: Tomb Raider' (2001) en 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life' (2003), maar verklaarde twee jaar geleden dat ze nooit meer de rol van Lara Croft wilde spelen.

Angelina Jolie is op dit moment met haar vriend Brad Pitt in Namibië, waar ze wil bevallen van haar derde kind. Eerder adopteerde ze al twee kinderen. Het is nog niet precies bekend wanneer de opnamen voor de derde Tomb Raider-film beginnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen