Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lid van D12 draait de cel in

Shownieuws

De Amerikaanse rapper Swift, lid van Eminems groep D12, zit in de cel. Hij werd gearresteerd nadat hij woensdag had verzuimd voor de rechtbank te verschijnen.

(Novum/AP) - De Amerikaanse rapper Swift, lid van de rond Eminem geformeerde rapgroep D12, zit in de cel. Hij werd gearresteerd nadat hij woensdag had verzuimd voor de rechtbank te verschijnen. Swift was die dag op de begrafenis van D12-lid Proof, die eerder deze maand in Detroit werd doodgeschoten. Swift, die eigenlijk Ondre Moore heet, was een van de dragers van de gouden kist waarin zijn vriend is begraven.

De rechter besloot een arrestatiebevel uit te vaardigen nadat Swift een bevel om voor de rechtbank te verschijnen negeerde. Agenten hielden de rapper donderdag aan in een voorstad van Detroit.

Swift had al een voorwaardelijke straf opgelegd gekregen vanwege rijden onder invloed en heeft volgens de rechter de bepalingen van die straf geschonden door opnieuw dronken te worden. De 31-jarige hiphopper werd veroordeeld tot een celstraf van 93 dagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen