Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty bedreigt de pers

Shownieuws

Pete Doherty heeft een journalist bedreigd bij het verlaten van een politiebureau in Londen. "Ik heb zin je in het gezicht te meppen, vriend, dus houd afstand."

(Novum/AP) - Pete Doherty heeft vrijdag een journalist bedreigd bij het verlaten van een politiebureau in Londen. "Ik heb zin je in het gezicht te meppen, vriend, dus hou afstand." De 27-jarige Brit was donderdag voor de zoveelste maal opgepakt op verdenking van drugsbezit. De nieuwe aanhouding betekent mogelijk dat Doherty voor langere tijd de cel ingaat.

Na een nacht in de cel werd de Babyshambles-zanger vrijdag op borgtocht vrijgelaten. Bij het verlaten van het politiebureau werd hij als altijd omringd door de toegestroomde journalisten en fotografen.

Donderdag ontliep de ex-vriend van Kate Moss nog een celstraf. Hij moest voorkomen omdat hij in december en januari was betrapt met verdovende middelen op zak. De rechter bepaalde dat Doherty het afkickprogramma dat hij eerder kreeg opgelegd af moet maken, en stelde dat hij een celstraf niet meer kan ontlopen als hij opnieuw in de fout zou gaan. Dat lijkt dus dezelfde dag nog te zijn gebeurd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen