Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Socceroos kosten Chris Martin geld

Shownieuws

De nederlaag van Australië in de achtste finale van het WK heeft Chris Martin aardig wat geld gekost. Hij had geld ingezet op een plaats in de halve finale.

Socceroos kosten Chris Martin geld

De nederlaag van het Australische nationale voetbalelftal in de achtste finale van het WK door Italië heeft Chris Martin aardig wat geld gekost. De zanger van de Britse band Coldplay had voor ruim veertienduizend euro gewed dat het team van bondscoach Guus Hiddink de halve finale van het WK zou bereiken. Dat vertelt hij in een gesprek met de Britse krant Daily Mirror.

Martin is niet alleen om financiële redenen bedroefd om de uitschakeling van de Socceroos. "Als je met zoveel passie speelt, dan verdien je het om te winnen", vindt de 29-jarige Brit. Martin vindt dat de Engelse voetballers, die zaterdag in de kwartfinale aantreden tegen Portugal, nog heel wat kunnen leren van Australië. "Engeland heeft meer van die Australische passie nodig. We moeten denken: het leven kan morgen afgelopen zijn, dus laten we spelen of ons leven er vanaf hangt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen