Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simon Webbe is niet jaloers in de liefde

Shownieuws

Simon Webbe is niet jaloers in de liefde. Dat was vroeger wel anders. Toen had hij last van jaloerse buien. "Ik was jong en dom", zegt het vroegere Blue-lid.

Simon Webbe is niet jaloers in de liefde. Dat was vroeger wel anders, vertelt de 26-jarige zanger in het nieuwe nummer van de Nederlandse Cosmogirl. Toen had de Brit last van jaloerse buien. "Ik was jong en dom."

Zijn toenmalige vriendin deed hem inzien dat het niet nodig is dat hij zich jaloers gedroeg. "De persoon die zij in de slaapkamer was, alleen met mij, was ze natuurlijk niet op haar werk. Jaloezie heeft alleen maar te maken met de angst de ander kwijt te raken. En met je eigen onzekerheden." Volgens de zanger is een beetje jaloezie wel gezond. "Maar als je gaat flippen, kan het alleen maar dingen kapot maken."

Verder heeft Webbe, die momenteel geniet van zijn vrijgezellenbestaan, een vraag voor zijn lezeressen. "Hoe jullie die heerlijk stevige, ronde billen in die ontzettende strakke jeans geperst krijgen? I love it, haha."

Webbe werd bekend als lid van de Britse boyband Blue. Zijn debuutalbum als soloartiest heet Sanctuary. Webbe staat momenteel op drie in de Top 40 met de hit 'No worries'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen