Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede verdachte bekent afpersing J.Lo

Shownieuws

De tweede verdachte van de afpersing van Jennifer Lopez heeft bekend. De man gaf toe geld te hebben geëist in ruil voor de teruggave van een gestolen video.

Tweede verdachte bekent afpersing J.Lo

(Novum/AP) - Ook de tweede verdachte van het afpersen van het sterrenkoppel Jennifer Lopez en Marc Anthony heeft schuld bekend. Een 49-jarige voormalige postbeambte heeft voor de rechtbank in Manhattan erkend dat hij 780 duizend euro van het sterrenkoppel eiste in ruil voor teruggave van een gestolen huwelijksvideo. Vorige maand bekende de andere verdachte in de zaak al schuld.

De videoband met opnamen van het huwelijk werd in oktober gestolen uit de auto van Anthony in New York. Twee maanden later werd het paar benaderd de beelden terug te kopen voor een miljoen dollar. Bij de transactie op een straathoek in New York liepen de verdachten in een val van de politie.

De oud-postbeambte werd wegens de afpersing veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee jaar. De andere verdachte, een 31-jarige ex-gevangene, krijgt zijn straf te horen als hij is berecht in een andere zaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen