Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Jan Rens heeft tweede vrouw in Thailand

Shownieuws

Peter Jan Rens deelt zijn leven met twee vrouwen. De 55-jarige televisiepresentator heeft naast zijn gezin in Nederland nog een tweede familie in Thailand.

Peter Jan Rens heeft tweede vrouw in Thailand

Peter Jan Rens deelt zijn leven met twee vrouwen. De televisiepresentator heeft naast zijn gezin in Nederland nog een tweede familie in Thailand. "Ik woon in het centrum van Bangkok met een prachtige Thaise vrouw van 32 jaar, haar zus, haar moeder en vijf kinderen", vertelt Rens zaterdag in De Telegraaf.

De 55-jarige Rens heeft in Thailand een eigen productiebedrijf en verblijft daarom gemiddeld drie weken per maand in het land. De presentator en acteur maakt onder meer televisieprogramma's en internetspelletjes voor de Aziatische markt. De band met zijn Thaise vrouw is anders dan met zijn Nederlandse echtgenote Joke, legt Rens uit. "Ik heb echt geen liefdesrelatie met die Thaise vrouw, ik doe het puur voor de gezelligheid."

Volgens Rens heeft Joke geen problemen met zijn relatie in Thailand, omdat hij geen seks heeft met de andere vrouw. Op de vraag of hij Joke echt niet bedriegt, blijft Rens vaag. "Er is een wijze les die ik van mijn moeder leerde. Die les zegt dat eerlijkheid soms zoveel pijn doet, dat het niet altijd eerlijk is om de waarheid te vertellen."

Peter Jan Rens kreeg in 1983 landelijke bekendheid door zijn rol in de film 'Brandende liefde'. Zijn populariteit bij kinderen dankt hij aan het televisieprogramma 'De grote meneer Kaktus show', die van 1986 tot 1993 werd uitgezonden. In 1989 won Rens een Gouden Televizierring voor de spelshow 'Doet-ie 't of doet-ie 't niet'. Sinds 1994 speelt de acteur en presentator een rol in de reclamefilmpjes van snoepfabrikant Haribo.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen