Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton kickt op voetballers

Shownieuws

Paris Hilton heeft het oog laten vallen op voetballers. Paris liet weten last te hebben van WK-koorts. De Duitser Lukas Podolski is haar favoriet.

Paris Hilton kickt op voetballers

Vrijgezel Paris Hilton heeft het oog laten vallen op voetballers. Paris liet woensdag in de Britse boulevardkrant The Sun weten last te hebben van WK-koorts. Sinds de Hilton-erfgename in Engeland verblijft, is ze vooral geïnteresseerd in de mannen op het veld. De realityster heeft haar eigen top drie samengesteld.

De Duitse spits Lukas Podolski is de favoriet van Paris. Ze laat weten het blonde wonderkind geweldig te vinden. De voetballer die voor Paris op de tweede plaats staat is de Zweedse middenvelder Freddie Ljungberg. Ook de Engelsman David Beckham heeft een plekje op de lijst weten te bemachtigen, zij het als hekkensluiter. Hij komt op de derde plaats. De blondine sprak de wens uit haar nummer één, Podolski, te ontmoeten.

De diva liet zich ook uit over andere zaken. Paris zegt graag moeder te willen worden als ze zich heeft gesetteld. Binnen nu en vijf jaar wil ze een kind.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen