Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gestolen foto's van sterrenbaby Shiloh terecht

Shownieuws

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben de gestolen foto's van het babyfeestje van dochter Shiloh terug. De politie in Malibu heeft een verdachte opgepakt.

Gestolen foto's van sterrenbaby Shiloh terecht

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben de gestolen foto's van het babyfeestje van dochter Shiloh Nouvel terug. Dat meldt de New York Daily News. De politie in Californië heeft een verdachte opgepakt. De identiteit van de mogelijke boosdoener is niet bekend. De kiekjes van het feestje dat het sterrenkoppel ter ere van de geboorte van Shiloh in Namibië gaf, raakten vorige maand zoek.

De dief zou de geheugenkaart van de digitale camera van Pitt en Jolie hebben gestolen. Hij probeerde de beelden op internet te slijten aan verschillende media. Eerder deze week lieten de advocaten van het acteurskoppel weten dat een ieder die de foto's zou plaatsen voor de rechter zou worden gesleept.

Shiloh Nouvel werd eind mei in Namibië geboren. De eerste foto's van het meisje werden voor miljoenen verkocht aan het Britse blad Hello! en het Amerikaanse tijdschrift People.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen