Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina Verbaan in nieuwe tv-serie

Shownieuws

Georgina Verbaan gaat een rol spelen in de nieuwe versie van de televisieserie ''t Schaep met de 5 pooten'. Ook Jenny Arean en Bianca Krijgsman krijgen een rol.

Georgina Verbaan in nieuwe tv-serie

Georgina Verbaan gaat een rol spelen in de nieuwe versie van de televisieserie ''t Schaep met de 5 pooten'. Dat heeft de KRO vrijdag bekendgemaakt. Ook Jenny Arean, Bianca Krijgsman, Laus Steenbeeke (Klokhuis) en Ton Kas ('Vet hard') zijn aan de cast toegevoegd.

De namen van de hoofdrolspelers, Loes Luca, Carry Tefsen, Pierre Bokma en Marc-Marie Huijbregts, waren in april al bekendgemaakt.

''t Schaep met de 5 pooten' is gebaseerd op een succesvolle serie uit de jaren zeventig. In 1969 en 1970 keken er miljoenen Nederlanders naar de comedy, die zich afspeelt in het Amsterdamse café 't Schaep met de 5 pooten. De stamgasten nemen daar de laatste roddels door en leveren commentaar op de veranderende tijdgeest.

Net als in de oorspronkelijke serie krijgen liedjes in de nieuwe serie veel aandacht. De muziek van Harrie Bannink leverde destijds hits op als 'Wij zijn toch op de wereld om mekaar te helpen, nietwaar?', 'Het zal je kind maar wezen' en 'Vissen'.

''t Schaep met de 5 pooten' wordt vanaf eind december uitgezonden bij de KRO.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen