Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Hall opent hulplijn voor jeugdtrauma

Shownieuws

Jerry Hall heeft woensdag een telefonische hulplijn in werking gesteld voor mensen die in hun jeugd zijn mishandeld. Zelf was ze bang voor haar vader.

(Novum/AP) - Model en actrice Jerry Hall heeft woensdag een telefonische hulplijn in werking gesteld voor mensen die in hun jeugd zijn mishandeld. De ex-vrouw van Mick Jagger is zelf vroeger bang geweest voor haar vader, waardoor ze weet wat het is om een jeugdtrauma te hebben.

Haar vader was een oorlogsheld, vertelt de Texaanse schone. "Hij had vaak woedeaanvallen en was vrij agressief. Ik begrijp daarom dat het traumatisch is om als kind in angst te leven", zei Hall tijdens de ingebruikname van de telefonische hulplijn. "Hij is inmiddels overleden, maar ik vergeef het hem."

De 49-jarige Hall raakte via vrienden betrokken bij de oprichting van de hulplijn. Ze is actief bij verschillende liefdadigheidsinstellingen, zoals 'The prince's trust', een organisatie die probleemjongeren helpt om hun leven weer op de rails te krijgen. De hulplijn wordt door vrijwilligers bemand.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen