Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim zingt voor het eerst nummer uit Grease

Shownieuws

Jim Bakkum vertolkt zondag in de finale van 'Dancing with the stars' voor het eerst een nummer uit de musical Grease. Hij speelt de hoofdrol in de de musical.

Jim Bakkum vertolkt zondag in de finale van het RTL 4-programma 'Dancing with the stars' voor het eerst een nummer uit de musical Grease. De voormalige Idol speelt de mannelijke hoofdrol in de musical, die dit najaar in première gaat in het theater. De 18-jarige Jim is niet de enige die zijn zangkwaliteiten laat horen. Zaterdag is de Italiaanse zanger Andrea Bocelli te gast in het programma. De finale van 'Dancing with the stars' is verdeeld over twee dagen.

Acteur Winston Post neemt het in de eindstrijd samen met zijn danspartner Euvgenia Parakhina op tegen voormalig schaatsster Barbara de Loor en haar Marcus van Teylingen. De paren gaan de strijd met elkaar aan in verschillende dansvormen, waaronder een zelfbedachte vrije uitvoering. Het oordeel van de vierkoppige jury en de stemmen van de kijkers bepalen wie er wint.

Jim Bakkum won vorig jaar de eerste editie van 'Dancing with the stars', samen met zijn danspartner Julie Fryer. Aan deze jaargang van het dansprogramma begonnen acht bekende Nederlanders. Stylist Maik de Boer, presentatrice Myrna Goossen, zangeres Edsilia Rombley, actrice Lieke van Lexmond, ex-profvoetballer John de Wolf en 'Opsporing verzocht'-presentator Frits Sissing vielen voor de finale af.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen