Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen sancties voor slordige ONM-actrice

Shownieuws

Yolanthe van Kasbergen, die een script van ONM zou hebben laten slingeren, hoeft niet bang te zijn voor sancties. Dat zegt een woordvoerder van Endemol.

Yolanthe Cabau van Kasbergen, die een script van ONM zou hebben laten slingeren, hoeft niet bang te zijn voor sancties. Dat zegt een woordvoerder van Endemol woensdag. Vorige week maakte roddelblad Party bekend dat een van de redacteuren vier pagina's van een ONM-script had gevonden op de vloer van luchthaven Schiphol. Aanvankelijk berichtten verschillende media dat actrice Liz Snoyink haar tekst had verloren. Volgens Party van deze week was Van Kasbergen de sloddervos.

Bij het artikel in het roddelblad zijn de vier gevonden pagina's afgedrukt, inclusief kennelijk door Van Kasbergen gemaakte aantekeningen.

Endemol, dat de serie produceert voor BNN, zal Van Kasbergen vragen of zij inderdaad onzorgvuldig is omgegaan met haar script. Dat gebeurt pas wanneer de 21-jarige actrice terugkomt van vakantie. Als Van Kasbergen werkelijk verantwoordelijk is, krijgt zij te horen dat zij zorgvuldiger moet zijn. Daarmee is de kous dan ook af, zegt Endemol. "Het is een bedrijfsongevalletje."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen