Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Ryan alleen tevreden met finaleplaats

Shownieuws

De Belgische deelneemster aan het Eurovisie Songfestival, Kate Ryan, zou zeer teleurgesteld zijn als ze niet de finale haalt.

Kate Ryan zou erg teleurgesteld zijn als ze zich niet weet te plaatsen voor de finale van het Eurovisie Songfestival. De Belgische deelneemster aan het Songfestival vertrekt woensdag naar Athene. Ze reist zonder hoge verwachtingen naar de Griekse hoofdstad af, zegt de 25-jarige zangeres tegen de Vlaamse omroep VRT.

Ryan drukt de hoge verwachtingen over haar optreden om teleurstelling te voorkomen. "Dan kan het resultaat alleen maar meevallen." Het nummer 'Je t'adore' wordt in internetpolls getipt als grootste kanshebber voor de winst in de finale. Ryan, geboren als Katrien Verbeeck, moet dan wel eerst de halve finale overleven. "Als ik de finale haal, wil ik natuurlijk winnen. Maar een plaats bij de eerste zes zou ook mooi zijn."

Voor Nederland strijdt de meidengroep Treble volgende week donderdag in de halve eindstrijd met het nummer 'Amambanda' voor een plaats in de finale. De finale vindt twee dagen later plaats. Tien van de 23 deelnemers uit de halve finale plaatsen zich voor de eindstrijd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen