Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sjaak Bral zoekt innerlijke rust

Shownieuws

Cabaretier Sjaak Bral zoekt rust in zichzelf, want 'echte rust komt van binnenuit'. Dat zegt de 40-jarige Hagenaar deze week in het tijdschrift Aktueel.

Cabaretier Sjaak Bral zoekt rust in zichzelf, want 'echte rust komt van binnenuit'. Dat zegt de 40-jarige Hagenaar deze week in het tijdschrift Aktueel. "Daar hoef je je niet voor in te spannen of de deur uit; dat is gewoon een kwestie van rust in je geest krijgen. In feite komt het erop neer dat je jezelf traint om even helemaal nergens aan te denken, een mentaal hazenslaapje zeg maar."

Bral gaat bijvoorbeeld regelmatig naar een sauna, hij houdt van wandelingen in het bos en zit graag in bad.

Verder vertelt de humorist over het moment waarop hij echt trots zou zijn. "Als ik een perfect ei kan koken, een ei dat van binnen zacht is en van buiten hard. Dat lukt me namelijk maar een op de driehonderd eieren."

Bral begon zijn carrière in 1992 met een optreden in het televisieprogramma RUR en een interview in het radioprogramma De Avondspits. Ook schreef Bral boeken zoals 'Het groen geile boekie' en het luisterboek 'Haagse bluf'. Verder heeft hij theaterprogramma's op zijn naam staan als Bloedlink. De show Wij Nederlanders gaat in september in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen