Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schneider na inzinking terug op set

Shownieuws

Rob Schneider is in een ziekenhuis opgenomen nadat hij op de set van zijn nieuwe film in elkaar was ingestort. Hitte en voedselvergiftiging werden hem te veel.

(Novum/AP) - De Amerikaanse acteur Rob Schneider is deze week in een ziekenhuis opgenomen nadat hij op de set van zijn nieuwe film in elkaar was ingestort. Een combinatie van hitte en voedselvergiftiging werd de 42-jarige filmster te veel. Hij heeft een dag in het ziekenhuis doorgebracht voor hij terugkeerde op de set.

Schneider was op het moment van zijn inzinking aan het werk op de set van de film 'Big Stan', waar de temperaturen opliepen tot boven de 38 graden. Het is niet bekend wat hij daarvoor had gegeten.

Schneider regisseert de film en speelt ook de rol van Big Stan, een oplichter die gevangen zit vanwege frauduleuze praktijken. In de film leert Big Stan zich verdedigen tegen zijn medegevangenen met behulp van de vechtsport kungfu.

De Amerikaan is onder meer bekend van zijn rol als gigolo in de film 'Deuce Bigalow' (2005). 'Big Stan' komt naar verwachting volgend jaar uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen