Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Wilde brengt nieuw album uit

Shownieuws

Kim Wilde brengt binnenkort voor het eerst in elf jaar een nieuw album uit. De cd heet 'Never say never', laat de 45-jarige zangeres weten.

Kim Wilde brengt binnenkort voor het eerst in elf jaar een nieuw album uit. De cd heet 'Never say never', schrijft de 45-jarige zangeres op haar website. Een paar weken voor het verschijnen van de nieuwe cd komt de single 'You came' uit, waarmee de Britse zangeres in de jaren tachtig een hit scoorde. Het liedje is in een nieuw jasje gestoken.

Op het album, dat waarschijnlijk per 8 september in de winkels ligt, staat zowel nieuw materiaal als nieuwe versies van eerder uitgebrachte nummers van Wilde.

Wilde brak in 1981 door met de hit 'Kids in America'. Tot 1996 bracht ze meer dan dertig singles en negen albums uit en was ze te gast bij optredens van Michael Jackson en David Bowie. In 2003 werd haar duet met de Duitse zangeres Nena 'Anyplace, anywhere, anytime' een hit. Dat was een nieuwe versie van de hit die Nena daarmee in het Duits scoorde in de jaren tachtig.

Wilde is niet alleen zangeres, maar ook een bekende tuinier. Ze presenteerde het programma 'Garden invaders' voor de BBC en bracht een boek uit over tuinieren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen