Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frits Sissing maakt dvd van dansles

Shownieuws

Frits Sissing heeft een dvd gemaakt van dansles die hij van Dancing with the Stars-partner Julie Freyer heeft gekregen. Wanneer de dvd uitkomt, is niet bekend.

Frits Sissing maakt dvd van dansles

Frits Sissing heeft een dvd laten maken van de danslessen die hij van Dancing with the Stars-partner Julie Freyer heeft gekregen. Op de dvd legt 'de beste danslerares van de wereld' de quickstep, de jive, de paso doble en de chachacha uit, vertelt Sissing vrijdag in De Telegraaf. "Eerst doen we de dans samen in simpele vorm voor, daarna worden de stappen ingewikkelder en dan laten we zien hoe we het tijdens Dancing with the Stars deden."

De 42-jarige presentator van Opsporing Verzocht onthult in de krant dat hij na afloop van de dansshow op RTL 4 alleen met Freyer kon dansen. Tijdens het programma had het danskoppel geen tijd om basisstappen te oefenen, dus een normale paso doble of chachacha kon hij niet. "Als de dansvloer tijdens een tuinfeestje werd ontruimd als ik eraan kwam, dan zat deze Travolta met een probleem."

Toen de vrouw van Sissing, Willemijn, de dvd zag wilde ze het dansen meteen proberen. Frits snapt dat heel goed. "Dansen is heerlijk. Als ik met Willemijn op de dansvloer sta en ik kijk in haar ogen, krijg ik weer precies hetzelfde twinkelende gevoel als toen we student waren en net verliefd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen