Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson loopt rol in Dallas mis

Shownieuws

Jessica Simpson gaat toch niet spelen in de bioscoopversie van de soap Dallas. De 19-jarige actrice Katie Cassidy heeft de rol voor Jessica's neus weggekaapt.

Jessica Simpson mag toch niet Lucy Ewing spelen in de bioscoopversie van de soap Dallas. De 19-jarige actrice Katie Cassidy heeft de rol voor Jessica's neus weggekaapt. Dat heeft het Britse persbureau Wenn gemeld. Lindsay Lohan zal eveneens teleurgesteld zijn, want ook zij ambieerde de rol van J.R.'s kleine zusje.

Katie is de dochter van het vroegere tieneridool David Cassidy, die speelde in de televisieserie The Partridge Family. Zelf speelde de blondine in de televisieserie 7th Heaven.

Eerder sprak Charlene Tilton, die Lucy in de oorspronkelijke televisieserie speelde, zich uit tegen de keus voor Simpson. "Jessica is knap, maar te oud", oordeelde Tilton. Jessica is 25.

De film van 'Bend it like Beckham'-regisseur Gurinder Chadha komt volgend jaar in de bioscoop. Eerder werd bekend dat John Travolta en Jennifer Lopez twee van de hoofdrollen spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen