Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling hoorde via via over dood van vader

Shownieuws

Tori Spelling hoorde via een vriendin dat haar vader was overleden. Dat vertelt de actrice in de komende editie van het Amerikaanse tijdschrift US Weekly.

Tori Spelling hoorde via een vriendin dat haar vader was overleden. Dat vertelt de actrice in de komende editie van het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. Haar vader, televisieproducent Aaron Spelling, overleed vorige week op 83-jarige leeftijd. "Een vriendin van mij zag op televisie dat mijn vader overleden was en e-mailde me."

De 33-jarige actrice is laaiend op haar moeder, omdat ze haar niet op de hoogte bracht. "Ik kon niet geloven dat me mijn moeder me niet had gebeld," vertelt ze. "Ik was gechoqueerd."

Het contact tussen Tori en haar ouders was al een tijdje niet goed. Volgens de geruchten kwam dat door de scheiding van Tori van Charlie Shanian en haar huwelijk met collega Dean McDermott, niet lang daarna. Tori wil echter niet op de ruzie ingaan. Naar eigen zeggen legde de actrice het wel bij met haar vader voordat hij stierf. Ze sprak hem nog een paar dagen voor zijn dood. "Zijn laatste woorden waren: ik houd van je, schoonheid."

Aaron Spelling was de man achter series als Dynasty, Charlie's Angels en Beverly Hills 90210. Die laatste show bezorgde dochter Tori haar grootste succes als actrice. Ze speelde tien jaar lang de rol van Donna Martin in de serie. Behalve in Beverly Hills 90210 speelde Spelling onder meer in de films 'Scream 2' (1997) en 'Scary movie 2' (2001).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen