Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arrestatiebevel voor rapper DMX

Shownieuws

Rapper DMX wordt gezocht door de politie nadat hij niet is verschenen op een hoorzitting. Eerder deze maand werd hij aangehouden voor verkeersovertredingen.

(Novum/AP) - Rapper DMX wordt gezocht door de politie. Een rechter in New York vaardigde woensdag een arrestatiebevel tegen hem uit nadat hij niet was verschenen op een hoorzitting. De rapper moest voor de rechter verschijnen nadat hij eerder deze maand meerdere malen was aangehouden voor verkeersovertredingen.

Volgens de advocaat van de 35-jarige rapper was hij speciaal voor de rechtszaak naar New York gekomen. Hij zou echter ziek zijn geworden en daarom niet zijn komen opdagen. Zijn advocaat beloofde dat de rapper donderdag wel naar de rechtbank komt.

Het is niet de eerste keer dat DMX met de politie in aanraking komt. Vorige maand werd hij op vliegveld Heathrow in Londen gearresteerd nadat hij in een vliegtuig zou hebben geweigerd de instructies van de bemanning op te volgen. Eind vorig jaar werd de rapper veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeventig dagen. Hij had tweemaal een verkeersovertreding begaan, terwijl hij voorwaardelijk vrij was en zijn rijbewijs was ingenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen