Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duet Shakira en Wyclef Jean bij finale WK

Shownieuws

Shakira en Wyclef Jean brengen voor de finalewedstrijd van het WK een speciale remix van de hit 'Hips don't lie' ten gehore. De wedstrijd is op 9 juli.

Shakira en Wyclef Jean brengen voor aanvang van de finale van het WK in Duitsland 'Hips don't lie' ten gehore. Speciaal voor het voetbaltoernooi is een remix gemaakt van de originele versie en de officiële Fifa-melodie 'Bamboo'. Naar verwachting trekt de finale volgende week zondag wereldwijd 1,2 miljard kijkers.

De 29-jarige Shakira ontmoette onlangs in Duitsland de stervoetballers David Beckham, Ronaldo, Roberto Carlos en doelman Iker Casillas. Beckham zou van de zangeres een paar sensuele heupbewegingen hebben geleerd. Ronaldo voorzag een T-shirt van de Colombiaanse zangeres van zijn handtekening. Op de site van de Britse krant The Sun zijn foto's van de ontmoetingen te zien.

'Hips don't lie' bereikte in onder meer Amerika, Duitsland en Nederland de hoogste positie op de hitlijsten. De remix van het nummer is vanaf maandag te downloaden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen