Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DeVito na jaren terug in tv-comedy

Shownieuws

Danny DeVito speelt na lange tijd weer mee in een televisiecomedy. Hij gaat een rol vervullen in het tweede seizoen van 'It's always sunny in Philadelphia'.

(Novum/AP) - Acteur Danny DeVito is te zien in een televisiecomedy. Hij gaat een rol vervullen in het tweede seizoen van 'It's always sunny in Philadelphia', een show die nog niet in Nederland is te zien. De 61-jarige acteur zegt er zin in te hebben. "Ik ben blij dat ik weer eens in een televisieserie kan meespelen. Ik ben al lang op zoek naar een uitdaging."

De serie, kortweg 'Sunny' genoemd, speelt zich af rond vier bijna dertigers. Zij zijn op zichzelf gerichte, egocentrische vrienden. DeVito maakt zijn debuut in de serie door op te komen als Frank, vader van twee van de vrienden. Frank is vervreemd van zijn kinderen en zegt de familieband te willen aanhalen. Al snel blijkt dat het karakter van DeVito eigenlijk liever achter jonge vrouwen aan zit.

DeVito is bij het publiek bekend geworden door zijn rol in de tv-serie 'Taxi', die liep tot 1983. De acteur hield zich daarna bezig met acteren, produceren en het regisseren van films. DeVito speelde onder meer in 'Romancing the stone' (1984), 'Twins' (1988) en 'Batman returns' (1992).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen