Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty Brard bedroefd om verloren WK

Shownieuws

Patty Brard voelt zich vreselijk omdat Oranje is uitgeschakeld op het wereldkampioenschap voetbal. "Zelden heb ik mij zo verbijsterd en verslagen gevoeld."

Patty Brard voelt zich vreselijk omdat Oranje is uitgeschakeld op het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland. "Ik heb al dagen last van het beeld van de oudgediende Edwin van der Sar, die verslagen en o zo zwaar verdrietig het veld verliet", schrijft de 51-jarige diva in haar column in het weekblad Weekend.

Brard keek zondag in het huisje van haar ouders in het Spaanse Málaga met haar familie en haar verloofde Antoine naar de wedstrijd Nederland-Portugal. "Zelden heb ik mij zo verbijsterd en verslagen gevoeld na een nederlaag waarmee ik persoonlijk niet eens iets van doen had", schrijft Patty. "Zelden was ik met mijn klaagzang zo keihard in woordkeuze en zo luid en duidelijk hoorbaar dat de Spaanse buren van mijn ouders halverwege de avond toch even kwamen checken of het allemaal wel goed ging met de dochter des huizes. Ik ben er bijna in gebleven."

De zangeres was niet de enige die boos was. Haar dochter Priscilla nam zich voor haar Italiaanse vader, die met een Portugese vrouw is hertrouwd, te confronteren met haar mening over Portugal. Patty's vader besloot op zijn 81e de wereldvoetbalbond, 'die tenslotte verantwoordelijk is voor de keuze van de scheidsrechters', te zullen boycotten. Haar moeder liep druk rond met flessen 'kalmerende' rode wijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen