Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TMF-babe Renée Vervoorn richt zich op ouderschap

Shownieuws

Renée Vervoorn heeft het voorlopig te druk voor haar tv-carrière. De voormalige TMF-babe heeft haar eigen 'kindercommunity' opgericht, de website kidzlifestyle.

Renée Vervoorn heeft het voorlopig te druk voor haar televisiecarrière. De voormalige TMF-babe heeft haar eigen 'kindercommunity' opgericht, de website kidzlifestyle. De presentatrice is hoofdredacteur van het internettijdschrift en is daar fulltime mee bezig.

Renée is de alleenstaande moeder van een dochter van 3, Lisa Sophie. "Ik ben begonnen met de site omdat ik als werkende moeder zelf op zoek was naar informatie", vertelt zij aan Novum Nieuws. "Ik vond die informatie uiteindelijk altijd wel, maar het was heel erg versplinterd. Op de ene website kon ik lezen over kindermode, op de andere over verzorging of opvoeding." De 30-jarige presentatrice besloot dat dat anders kon en begon haar eigen website over kinderlifestyle.

De website is gericht op ouders van kinderen tot en met 12 jaar. De site bevat informatie over uiteenlopende onderwerpen. Ouders kunnen bijvoorbeeld columns lezen van Renée zelf en andere columnisten, er is een forum, een webwinkel en informatie over onder meer nieuw speelgoed, hippe kleding en leuke winkels voor kinderen.

Met de website alleen is de droom van Renée echter nog niet vervuld. "Dit is pas de eerste stap. Kidzlifestyle is een merk dat nog veel verder kan worden uitgerold", vertelt ze. "Daarbij denk ik aan een eigen meubel- of kledinglijn of aan samenwerking met een touroperator onder de naam kidzlifestyle-reizen. Ik heb nog zo veel ideeën."

Ook een televisieprogramma behoort volgens Renée uiteindelijk tot de plannen. "We zouden dit format best uit kunnen werken tot een televisieformat. Ik weet niet of ik dat dan zelf zou gaan presenteren, maar het lijkt me wel heel leuk. Ik denk ook dat er ruimte voor zo'n programma is op de Nederlandse televisie." Voorlopig wil ze zich echter richten op de website.

De voormalige presentatrice vindt het een voordeel van haar nieuwe baan dat ze niet meer in de schijnwerpers staat. Toen zij drie jaar geleden in scheiding lag met de vader van haar pasgeboren dochter werd dat breed uitgemeten in de roddelpers. "Het heeft me nooit echt geraakt wat er geschreven werd. De situatie waarin ik zat was al schokkend genoeg. Maar dat er nu minder aandacht is voor mijn privéleven geeft wel rust in de tent."

Renée houdt het voorlopig op privé-gebied ook even rustig. De presentatrice, die in de pers regelmatig gekoppeld is aan zanger Xander de Buisonjé, is op dit moment niet verliefd. "Ik heb op dit moment twee grote liefdes: mijn dochter Lisa, die mijn alles is, en kidzlifestyle, waar ik alles uit wil halen." Ze zegt ook niet bezig te zijn met een nieuwe liefde. "Misschien vloeit er uit een van de leuke vriendschappen die ik heb wel een nieuwe liefde, of ik kom hem morgen tegen bij de bakker. Ik zie het wel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen