Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson blaast carrière nieuw leven in

Shownieuws

Michael Jackson wil zijn carrière nieuw leven inblazen en brengt volgend jaar een nieuw album uit. Ook wil hij weer gaan optreden.

(Novum/AP) - Michael Jackson wil zijn carrière nieuw leven inblazen. De superster brengt volgend jaar zeer waarschijnlijk een nieuw album uit, zegt zijn woordvoerder. Het zou zijn eerste studioalbum in zes jaar tijd zijn. De zanger is volgens de woordvoerder ook van plan de komende maanden vaker in het openbaar te verschijnen en denkt ook weer aan optreden. Daarnaast verhuist hij van Bahrein naar Europa om weer toegang te krijgen tot de muziekindustrie.

Jackson zou toe zijn aan verandering. Hij is druk bezig te bezem te halen door zijn persoonlijke en zakelijke leven. Zo heeft hij zijn financieel adviseurs ontslagen in een poging zijn chaotische financiële situatie onder controle te krijgen. Jackson staat mogelijk aan de rand van faillissement. Onlangs moest hij zijn ranch Neverland in Californië sluiten omdat hij zijn personeel niet meer kon betalen. Hoe het ervoor staat met de financiën van Jackson wordt binnenkort onthuld in een rechtszaak die een oud-werknemer tegen hem heeft aangespannen. Ook daarin zou het gaan om achterstallig salaris en loze financiële beloften.

Jackson was dinsdag voor een privébezoek in Ierland. In welk Europees land hij gaat wonen is niet bekend. Nadat hij vorig jaar in de Verenigde Staten werd vrijgesproken van kindermisbruik verhuisde hij naar de golfstaat Bahrein. Volgens zijn woordvoerder houdt hij zijn huis daar aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen