Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteur John Cusack wil af van stalker

Shownieuws

Acteur John Cusack heeft een stalker. Daarom is hij naar de rechter in Los Angeles gestapt om een straatverbod voor deze 31-jarige vrouw aan te vragen.

(Novum/AP) - John Cusack is naar de rechter gestapt omdat hij af wil van een vrouw die hem lastigvalt. De acteur heeft bij het hooggerechtshof in Los Angeles een straatverbod aangevraagd voor de 31-jarige vrouw. Als de rechter het verbod oplegt moet zij ten minste 150 meter bij Cusack vandaan blijven. Ook mag ze zich niet in de buurt van zijn woning, zijn werk en zijn auto begeven.

In zijn verzoek zegt Cusack dat de vrouw blijk geeft van ongebruikelijke interesse in hem. "Ze gooit lange brieven in een zak met stenen en schroevendraaiers over mijn hek, komt in een poging mij te ontmoeten onaangekondigd langs op de kantoren van mensen met wie ik samenwerk en heeft onlangs mijn adres opgegeven als dat van zichzelf."

Cusack heeft zijn stalker nooit ontmoet, maar haar post wordt inmiddels wel bij hem bezorgd. In de brieven die ze hem schrijft uit ze haar verlangen naar een 'normaal leven' met Cusack. Ook zou ze dreigen zichzelf iets aan te doen als dat er niet van komt. Wanneer de rechter beslist of het straatverbod wordt opgelegd is niet bekend.

De 40-jarige Cusack speelde in films als 'High fidelity', 'Say anything' en 'Sixteen candles'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen