Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss werkt weer voor Burberry

Shownieuws

De carrière van Kate Moss lijkt weer in de lift te zitten. Het topmodel heeft na een miljoenendeal met Calvin Klein ook een grote opdracht binnen van Burberry.

(Novum/AP) - De carrière van Kate Moss lijkt weer in de lift te zitten. Het topmodel heeft na een miljoenendeal met Calvin Klein ook weer een grote opdracht binnen van Burberry. Vorig jaar ontbond het Britse modehuis nog zijn contract met het model, nadat foto's waren gepubliceerd waarop te zien lijkt te zijn dat zij cocaïne gebruikt.

In september vorig jaar zorgden de foto's op de voorpagina van de Britse krant Daily Mirror voor een schandaal. Kort na het incident liet Kate, moeder van een 3-jarig dochtertje, zich opnemen in een Amerikaanse afkickkliniek. Niet alleen Burberry, maar ook kledingketen H&M en het Franse modehuis Chanel zegden hun contracten met haar op.

Eerder deze maand werd bekend dat de 32-jarige schone niet wordt vervolgd voor het vermeende drugsgebruik. Na een acht maanden durend onderzoek stelde de Britse justitie vast dat er niet voldoende bewijs is om haar te vervolgen.

Moss schittert nu in een advertentie voor de herfst- en wintercollectie van Burberry. Daarin zijn verder onder anderen Penelope Tree, een model uit de jaren zestig, en acteur Max Irons te zien. De zwart-witfoto's zijn gemaakt door modefotograaf Mario Testino.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen