Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kijk in de Vegte haalt energie uit programma

Shownieuws

Jeroen Kijk in de Vegte barst van de energie. Hij haalt kracht uit zijn dagelijkse radioprogramma. "Ik heb het nodig om mijn systeem op gang te houden."

Jeroen Kijk in de Vegte barst van de energie. Dat vertelt hij woensdag aan het Algemeen Dagblad. De diskjockey haalt kracht uit zijn dagelijkse ochtendshow bij radiostation Caz!. "Ik heb het dagelijks maken van een programma echt nodig om mijn systeem op gang te houden, anders ben ik gedoemd te verpieteren."

Kijk in de Vegte presenteert dagelijks tussen 06.00 uur en 09.00 uur zijn show 'Môge Jeroen'. Daarnaast valt hij regelmatig in voor Albert Verlinde bij het televisieprogramma RTL Boulevard. "Ik was vooraf gewaarschuwd voor de man met de hamer", vertelt Kijk in de Vegte. "Dat ik mezelf 's morgens huilend onder de douche zou terugvinden. Maar het valt me tot nu toe reuze mee."

Als de dj niet aan het werk is zit hij thuis op de Veluwe met zijn vriend Philip. Kijk in de Vegte voelt zich daar thuis. "Het is echt onze plek", vertelt hij. "Hiervoor interesseerde het me echt geen reet waar ik woonde. Maar het grappige is nu dat ik het echt belangrijk vind. Het is ons stukje van de wereld."

Philip zorgt volgens de 32-jarige presentator voor tegenwicht in zijn leven. "Hij hecht niet overmatig veel waarde aan de wereld waarin ik zit." Kijk in de Vegte vindt dat 'verfrissend'. "Ik vind het wel prettig om af en toe een goede schop terug te krijgen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen