Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regisseur vindt 'Saw III' enger dan eerdere delen

Shownieuws

Het derde deel in de Saw-filmreeks wordt nog enger en smeriger dan de eerste delen. Dat zegt regisseur Bousman, die ook deel twee voor zijn rekening nam.

Het derde deel in de Saw-filmreeks wordt nog enger en smeriger dan de eerste delen. Dat zegt de Amerikaanse regisseur Darren Lynn Bousman, die ook deel twee voor zijn rekening nam. "Tijdens de opnamen waren er ongeveer vier momenten dat ik wilde overgeven", vertelt de filmmaker tegen de website van het Amerikaanse horrorblad Fangoria.

Bousman zegt niet snel onder de indruk te zijn van filmgruwelen. De laatste keer dat de 27-jarige cineast misselijk werd van andermans film, ging het om een scène uit de film 'Cannibal holocaust'. Deze bloederige film uit 1980 is zo realistisch dat regisseur Ruggero Deodato werd gearresteerd omdat de autoriteiten dachten dat hij zijn acteurs daadwerkelijk voor de camera had omgebracht. Voor de omstreden film werden wel dieren gedood.

Het oorspronkelijke 'Saw' (2004) is een horrorfilm over een seriemoordenaar die gruwelijke psychologische spelletjes speelt met zijn slachtoffers. Toen de film een succes bleek, werd meteen een tweede deel opgenomen. 'Saw III' draait in december in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen