Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper The Game trouwt met kennis

Shownieuws

Rapper The Game heeft zich verloofd. Opmerkelijk is dat de aanstaande bruidegom en zijn bruid, actrice Valeisha Butterfield, geen relatie met elkaar hadden.

De Amerikaanse rapper The Game heeft zich verloofd. Opmerkelijk daaraan is dat de aanstaande bruidegom en zijn bruid, actrice Valeisha Butterfield, geen relatie met elkaar hadden voordat hij voor haar op zijn knieën ging. Het stel was al wel bevriend met elkaar. Dat meldt de website allhiphop.com.

Butterfield, bekend van rolletjes in 'Remember the Titans' en 'Road trip', was volledig overdonderd toen de rapper haar een negentien karaats gouden verlovingsring gaf. "Ik was net zo verrast als mijn familie en iedereen." De verloving werd gevierd met een diner, waarbij onder anderen Lil'Jon en Hillary Duff aanwezig waren.

The Game, wiens echte naam Jayceon Taylor is, maakte tot vorig jaar deel uit van rapformatie G-Unit. Hij werd uit de groep gezet na een ruzie met collega 50 Cent. Zijn debuutalbum 'The documentary' stond wereldwijd hoog in de hitlijsten. Momenteel werkt hij aan een vervolgalbum, 'The doctor's advocate', dat deze zomer uitkomt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen