Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kidman ondersteboven van aandacht

Shownieuws

Nicole Kidman is ondersteboven van de overweldigende aandacht voor haar huwelijk. De actrice stapte zondag in Sydney in het huwelijksbootje met Keith Urban.

(Novum/AP) - Nicole Kidman is ondersteboven van de overweldigende aandacht voor haar huwelijk. Dat liet haar woordvoerder dinsdag weten. De in Australië opgegroeide actrice stapte zondag in Sydney in het huwelijksbootje met de Nieuw-Zeelandse countryzanger Keith Urban.

Gedurende hun verblijf in Australië werd elke stap van de tortelduifjes gevolgd door tientallen persfotografen en meerdere helikopters van journalisten. Elke dag werden de Australische kranten gevuld met speculaties over het huwelijk tussen de actrice en de zanger.

Volgens haar woordvoerder was Kidman vooral erg onder de indruk van de vele fans die langs de kant stonden te juichen op de weg naar de kerk waar de plechtigheid plaatsvond. "Ze was echt overdonderd. Ze vindt het ongelooflijk dat zoveel mensen haar steunen en een warm hart toedragen."

De 39-jarige Kidman gaf eerder haar jawoord aan de Amerikaanse acteur Tom Cruise. Ze waren tien jaar getrouwd en adopteerden twee kinderen, Isabella en Connor. Cruise kreeg onlangs een dochter met actrice Katie Holmes. Ook hij zou binnenkort voor de tweede keer trouwen. De 38-jarige Urban trouwde voor de eerste keer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen