Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan is koopziek

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft een gat in haar hand. Terwijl sterren gratis luxegoederen kunnen krijgen, smijt de Amerikaanse actrice liever met haar eigen geld.

Tieneridool Lindsay Lohan heeft een gat in haar hand. Terwijl sterren als zij zonder probleem gratis luxegoederen kunnen krijgen, smijt de Amerikaanse actrice liever met haar eigen geld. Dat meldt de Britse krant Daily Mirror maandag.

Het afgelopen jaar zou de 19-jarige Lindsay zo'n achthonderdduizend euro hebben uitgegeven aan kleding. Ook is ze volgens het dagblad gek op Balenciaga-tassen van meer dan vijftienhonderd euro per stuk.

Als ze aan het winkelen is, geeft Lindsay wel eens tot zestienduizend euro uit in een tijdsbestek van nauwelijks twintig minuten. Op die manier heeft ze er geen moeite mee op één dag tachtigduizend euro te spenderen, zegt een anonieme kennis van Lindsay in de krant. "Ze krijgt een adrenalinekick van geld uitgeven en het kopen van dure dingen."

Lohan werd bekend door haar rollen in de films 'Mean girls' en 'Herbie: fully loaded'. Als zangeres maakte ze twee albums, 'Speak' en 'A little more personal (raw)'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen